torsdag 4 juni 2009

MARIMEKKOSKÅL PÅ KÖPET

Sommaren kommer på bit!!!

Just nu kan alla som köper minst 3 bitsocker produkter från Dansukker bli lycklig ägare till en Marimekko skål från Iittala.

Sommardukning med porslin från Iittala
Bitsocker sätter inte bara smak på kaffet, teet, islatten eller sommardrinken. Det är snyggt att se på också. Prova själv att blanda med olika färger och former på sockerbitarna.Skålen Marimekko från Iittala (värde 229 kr) blir din när du köper tre olika sorters bitsocker ur vårt sortiment. Skicka in kvittona till oss. Välj mellan att få skålen i ljusblå eller klar färg. Vi har ett begränsat antal skålar. Erbjudandet gäller bara så långt lagret räcker. Läs mer här.Mycket fikanöje önskar Dansukker

Köp vårt rättvisemärkta Rörsocker Bit och två andra sorters bitsocker ur vårt sortiment. Skicka in kvittot/kvittona till oss, så får du den snygga skålen Marimekko från Iittala! Skålen är 12 cm hög, värd c:a 229 kr och du kan välja mellan färgerna ljusblå och klar.
Vi vill att du provar vårt Rörsocker Bit som tidigare hette Råsocker Bit. Namnändringen är för att göra det tydligare varifrån sockret kommer, det vill säga sockerrör. Under en period kommer båda namnen vara synliga i handeln men det handlar alltså om samma socker. Båda gäller givetvis för den här kampanjen.
Sedan är det bara att duka upp ett inbjudande och dekorativt fikabord. De guldgula kandisockerbitarna tillsammans med bitar i oregelbundna formationer och färger i gyllenbrunt och vitt är en fröjd för både öga och gom vid kaffet.
Vårt sortiment innehåller allt från rörsockerbitar, ekologiskt bitsocker, kandisocker, minibitar, mockabitar, På bit och snabbitsocker.
Lägg kvittot/kvittona i ett frankerat kuvert tillsammans med ditt namn och fullständiga adressuppgifter. Uppge gärna din epostadress.
Glöm inte att skriva vilken färg du vill ha på skålen!
Märk kuvertet ”Sockerskål” och skicka det till Nordic Sugar AB, 205 04 Malmö.
Här är en enkel mall som PDF så att du får med alla uppgifter.
OBS! Skålarna är begränsade i antal så vänta inte för länge med att skicka in dina kvitton och uppgifter! Erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker, dock längst t o m 2009-08-31.

Bitsocker innehåller hårda sockerbitar med lång smälttid.
Ekologiskt bitsocker är odlat helt utan kemiska bekämpningsmedel.
På Bit är extra hårda sockerbitar med lång smälttid att dricka på bit.
Minibitsocker är små hårda sockerbitar som löser sig långsamt.
Snabbitsocker innehåller sockerbitar med kort smälttid. Finns också som bordsförpackning.
Mockabitsocker är små snabblösliga sockerbitar.
Rörsocker Bit är gjort på rörsocker av högsta kvalitet, ett guldgult socker med aromatisk söt smak, krispigt och med stora kristaller.
Stor Brun Kandi är extra stora sockerkristaller som tillverkas genom mycket långsam kristallisation. Den bruna färgen och aromen är resultatet av att sockret vid värmebehandling bildat välsmakande karamellämnen utan några extra tillsatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar