FOTO :TORSLANDA IF
GRATTIS GRATTIS GRATTIS.........
I helgen var dottern och hennes fotbolls lag på cup i Thorslanda Göteborg.
Det bjöds på riktigt hårt motstånd.
Tjejerna stod pall för trycket och vann hela skiten, om man nu får uttrycka sig så...
DETTA är ett lag där ALLA kämpar och gör sitt yttersta för laget.
Vilken LAGMORAL ni har tjejer.

här skriver lagens respektive tränare om semifinalmatchen, som var turneringens tuffaste.

REFERAT
Roligt att möta ett småländskt lag. Detta lag spelade även i Tord Cup i Jönköping där de slogs ut av Torslanda i semifinalen. Vi var varnade av TIK att detta var ett bra lag.
Våra motståndare spelade bra agressiv fotboll och stod upp i alla närkamper. Detta var en jämn match där vilket lag som helst kunde gå ut som segrare. Vi borde haft ledningen innan halvlek. Susanne var vid två tillfällen bara millimeter från att sätta bollen i nät, men ibland vill liksom bollen inte rulla vår väg. I andra halvlek hade Amna en bra frispark där motståndarmålvakten fick göra ett kvalificerat ingripande. Tyvärr var det mycket "ping-pong" spel mellan målvakterna där den ständiga kampen var att rensa bort bollen från egen planhalva. Det här var en tät och intensiv match där det inte fanns någon lugn och ro att spela upp bollen från backarna. Kanske skulle vi haft två mittfältare istället för en i denna match, som kunde har geppat mittplan bättre? Mitt i allt fram och tillbaka spel så fick Lekeryd Svarttorp ett uppspel på högerkanten där en av våra backar vändes bort. Det blev lite fri yta och så slogs det lite turligt på någon form av "skottlobb" som letade sig in i bottre vänstra kryss, 0-1. Attans! Efter detta tryckte vi på allt som gick och det fanns chanser, men i den här matchen ville inte bollen in och vi var för utslagna ur cupen. Vi mötte för stunden ett bättre lag, men det som gladde mig mest var att alla kämpade frenetiskt på plan. Tack för en rolig dag och nu har vi sagt adjö till 7-manna cuper!

Lekeryd Svarttorp SK vann "Coola Cupen" efter att besegrat ett av Ytterby lagen med 2-1 i finalen.

Tyvärr fick inte tre tjejer spela i semifinalen, varav en blev ledsen. Detta är givetvis inte bra och det får jag, Gunnar och Tomas ta på oss. Tyvärr är matcherna i dessa cuper alldeles för korta och tjejerna har numera orken att spela 2x12 minuter utan att byta. Tiden är så kort och plötsligt är matchen över och man skulle gjort så mycket.

Saxat från Lekeryd Svarttorp SK hemsida:

Lördagen den 19/9 åkte vi till Torslanda i Göteborg för att delta i Coola Cupen. Här fick vi chansen att möta lag som vi aldrig spelat mot tidigare och dessutom chansen att möta Torslanda och Lundby. Dessa båda lag räknas som två av sveriges 16 bästa F97 lag. I gruppspelet slog vi Torslanda vit med 3-0, Warta med 4-0 och BK Häcken med 4-0 och därmed var gruppsegern bärgad. I A-slutspelets kvartsfinal mötte vi Torslanda röd och det blev seger med 2-0, tjejerna gjorde en mycket stark insats och det var aldrig någon tvekan om vilket lag som var det bästa.
I semifinal ställdes vi mot Lundby, detta var en motståndare som vi verkligen ville få chansen att möta för att se hur bra vi egentligen är. Tjejerna gjorde återigen en helt fantastisk insats, plockade bort Lundbys bästa spelare totalt och vann till slut med 1-0. Det var spännande hela vägen till slutsignalen, men totalt sett var Lekerydstjejerna det bättre laget matchen igenom och tillät inte Lundby att skapa speciellt många farligheter. I finalen mötte vi Ytterby och tjejerna tog tag i matchen direkt, spelade mycket bra i första halvlek och ledde rättvist med 2-0, i andra fick Ytterby in en tidig kvittering och efter det var det mest "kriga" som gällde på planen. Skönspelet försvann och nu skulle ledningen försvaras. Även detta behäskade tjejerna fantastiskt bra, alla kämpade för varandra och slet över hela planen. Seger blev det med 2-1 och ännu en härlig cupseger att lägga till historien om detta lag.