måndag 3 augusti 2009

SEMESTERN SLUT FÖR DENNA GÅNG...

Vilken helg det varit, solen behagade visa sig mer en några minuter och vi satt ute och njöt på avenyn i Göteborg hela dagen och så var U2 på besök. Det har skrivits spaltmeter om konserterna i all dess media, så det tänker jag lämna där hän. Men jag har fortfarande ståpäls bara jag tänker på det. Har sett dem tre gånger och detta var helt klart the number one...UNDERBART...stackars Madonna, hur skall hon lyckas knäppa dem på näsan......

Efter en skön semester börjar så vardagen åter göra sin entré. Ungarna är igång med en intensiv försäsongsträning och har nu bytt "sommarkylan" mot kylan i ishallen. Rolig att träffa alla kompisar igen efter uppehållet. Börjar så sakteliga planera lite för barnens skolstart. Det är en del som behöver införskaffas och så skall kalendern fyllas med alla höstens träningar, matcher och tävlingar. Blir lika förundrad varje gång, var det så här förra säsongen??? Hur gick det ihop tidsmässigt då???? Fast nog löser det sig alltid.

En annan höjdpunkt så här års för alla inredningsintresserade, vi går in i en helt ny säsong och alla butiker byter så sakta skepnad. Höstens stora inköpsmässor i Danmark, Norge och Stockholm slår upp sina dörrar och skapar rena julaftons hysterin bland branschfolket.

Sedan har vi ett annat glädje ämne, kräftorna som man inte får missa. Fast de finns tillgängliga året runt nu mer precis som allt annat. Men jag håller på traditionerna, då är det augusti som gäller och möjligtvis ett litet gästspel på nyårsafton om fantasin tryter. Nej nu skall jag tillbaka till målafärgshinkarna, allt skall bli vitt vitt vitt:).

Undrar just hur många gånger sveriges befokning har suckat idag, över att vara tillbaka på jobbet efter en avslutad semster....Nu är det bara ett HEEEELLLTTT år till nästa gång:) Hoppas ni alla får en riktigt härlig vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar