onsdag 20 maj 2009

HÖSTENS STORA MÄSSA

Idag damp den ner, inbjudan till höstens stora inköpsmässa, formex hösten 2009. Inte helt otippat blir det tema travel by train med en känsla av orienten. Lite jorden runt på 80 dagar... eller mordet på orientexpressen, de filmerna minns vi väl alla. Men vi får verkligen hoppas att vi slipper morden....Man spinna vidare på vintagevågen som fullkomligen sköljt över oss de sista åren. Nu blandas det gamla, nötta, väderbitna och rostiga upp med lite mer strama och raka linje. Lite mer modern och sparsmakad vintage skulle man kunna säga.
Det skall bli lika roligt och spännande som varje år att få besöka mässan och hitta lite extra inspiration.....

Tag plats på Orientexpressen!

I höst bjuder Formex på en fashionabel resa till en svunnen tid. Besökarna kan ta plats i restaurangen och utställningen Orientexpressen, där de kan luta sig tillbaka och fortsätta resan i tid och rum. Stylisterna Maria Nordin och Geir Oterkjaer gestaltar scenområdet och restaurangen Orientexpressen i B-hallen. Här dominerar en stor mosaikvägg i paisley-mönster, som är designad av Emilie Solklippa och Hanna Westin Skogh för Mosaic Sweden.

-Vi vill att besökarna ska kunna slå sig ned i en av våra tågkupéer, ta en kopp kaffé och resa i tiden mot en destination som de själva bestämmer. Det är också viktigt för oss att området både är funktionellt och estetiskt, säger Geir Oterkjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar